top of page

Digibord

De liedbundels Eigen-wijs en Kleuter-wijs zijn in het programma EigenwijsNext – Zingwijs volledig beschikbaar voor het digibord. Van elk lied is aanwezig:

• het notenbeeld

• de tekst

• het luistervoorbeeld (met alle coupletten)

• een langzame versie

• de meezingversie (karaoke)

 

Alle liederen zijn eenvoudig te zoeken op thema, groep, trefwoord of bundel. Ook buiten de muziekles kunnen de kinderen op de computer de liederen bekijken, beluisteren en meezingen.

 

EigenwijsNext bevat verder tientallen lessen muziek, dans, drama en beeldend. Het is daarmee ‘een bron voor kunst & cultuur in de klas.

 

Meer mogelijkheden

Naast de liederen van Eigen-wijs en Kleuterwijs zijn op deze digibordapplicatie ook nog een serie Engelstalige liederen en een aantal nieuwe liederen opgenomen. Het programma bevat hiermee de grootste database van de beste en leukste kinderliederen voor de basisschool.

 

De komende jaren wordt ‘Eigen-wijs voor het digibord’ uitgebreid met meer liedmateriaal, video’s, beeldmateriaal, animaties, lessen enzovoorts.

 

Informatie

Kijk voor een demoversie op www.eigenwijsnext.nl en krijg een indruk van de verschillende gebruiksmogelijkheden.

 

Bestellen en prijzen

De applicatie is voor het onderwijs beschikbaar via een jaarabonnement. Zie voor prijzen en een aanmeldingsformulier: https://www.eigenwijsnext.nl/bestellen.html

eigenw2022.png
illustratie smv 1.png
bottom of page